اعلام آمادگی مجدد روسیه برای میانجی‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا نتانیاهو: از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم هشدار عراقچی درباره «اشتباه بزرگ» اروپا اتهام‌زنی ترامپ به آفریقای جنوبی در کاخ سفید سخنگوی وزارت خارجه: دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا روز جمعه در رم برگزار می‌شود ادعای رژیم اسراییل درباره ترور فرمانده رضوان در جنوب لبنان ایران: کمک‌ها و بازسازی در سوریه نباید سیاسی‌سازی شود واکنش جمهوری آذربایجان به اعدام عامل حمله به سفارت این کشور بازداشت ۱۷ شهروند سعودی به اتهام انتقال زائران غیرمجاز روبیو: توافق قابل‌قبول با ایران یعنی عدم غنی‌سازی اورانیوم باکو: تعمیق روابط با تهران الزامی است العربیه: مذاکرات ایران و آمریکا روز جمعه در رم از سر گرفته می‌شود سالیوان: دولت ترامپ فرصت توافق با ایران را از دست ندهد عراقچی: کشور‌های منطقه نیازمند ایجاد نظم نوین منطقه‌ای هستند هشدار خلبان سابق اسراییل درباره افزایش تعداد مخالفان خدمت نظامی

الحوثی:تروریسم به ابزاری برای حمله به مخالفان واشنگتن تبدیل شده است

عضو شورای عالی سیاسی یمن تروریسم را ابزار آمریکا برای حمله به مخالفان این کشور دانست و گفت که در ماجرای یورش به کنگره مشخص شد تروریست کیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 12
کد خبر: ۷۳۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «محمد علی الحوثی»، عضو شورای عالی سیاسی یمن اقدامات ایالات متحده آمریکا در قبال کشورش را محکوم کرد گفت که تروریسم به ابزاری برای حمله به مخالفان واشنگتن تبدیل شده است.

او در حساب توییری خود نوشت که «تهدید به خشونت یا استفاده از آن برای تحقق اهداف سیاسی همان ارهاب است و این چیزی است که اقدام دولت ترامپ در تروریست خواندن هرکسی که بخواهد نمایان است. این دولت فلسطینی‌ها را [تروریست] می‌داند ولی اشغالگر را به حال خود رها کرده است یا رزمنده‌هایی مانند عراقی‌ها را که علیه داعش جنگیدند را در گروه تروریست‌ جای می‌دهد یا انصارالله را که با ائتلاف متجاور آمریکا، سعودی و امارات و متحدان و بازوهای این ائتلاف مانند داعش و القاعده در یمن مقابله می‌کند را ترویست می‌داند».

محمد علی الحوثی در ادامه نوشت: «چگونه پامپئو به این نتیجه رسیده است که انصارالله یمن شهروندان غیرنظامیان را می‌کشد درحالی که او و رئیسش ترامپ در قتل غیرنظامیان یمن و کودکان این کشور دست دارند؟»

عضو شورای عالی سیاسی یمن با ریتوییت کردن «کریس مورفی»، یکی از سناتورهای دموکرات آمریکا نوشت: «ترامپ و پامپئو چگونه این تصمیم را می‌گیرند در حالی که آن‌ها لایحه شما در ارتباط با توقف مشارکت آمریکا در حمله به یمن را رد می‌کنند و در ماجرای یورش به کاپیتول (ساختمان کنگره) دست دارند؟».

او ادامه داد: «آنچه که انصارالله با آن مواجه است، پروپاگاندایی است که با نظارت موسسات بین‌المللی برای "دیوسازی" از آن‌ صورت می‌گیرد».

وزارت خارجه آمریکا دیروز شماری از شخصیت‌های انصارالله یمن از جمله سید عبدالملک الحوثی، رهبر این جنبش را تروریست خواند و در لیست تحریم‌های خود قرار داد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر